حیدر العبادی: فلوجه به ما بازگشت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
العبادی گفت: نیروهای امنیتی به وعده خود وفا کرده و فلوجه را آزاد کردند.
او از اعضای داعش خواست از خاک عراق بیرون بروند چرا که هیچ جایی برای آنها در عراق نیست و عراق متعلق به عراقیهاست.
نخست وزیر عراق تصریح کرد که تمامی عراقیها در بازپسگیری شهر مشارکت داشتند.
او در عین حال متعهد به توجه کامل به آزادسازی شهر موصل شد و افزود: پیروزی در موصل نیز بسیار نزدیک است و داعشیها هیچ جایی در عراق ندارند.
این درحالی است که اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا گفت: نیروهای عراقی تنها توانستند بخشی از شهر را پس بگیرند نه کل شهر را.
وی به خبرنگاران در مقر وزارت دفاع آمریکا تاکید کرد که آزادسازی کامل شهر نیازمند عملیات بیشتری است. مقامات امنیتی عراق روز جمعه اعلام کرده بودند که نیروهای عراقی چند هفته بعد از عملیات آزادسازی فلوجه ساختمان دولتی مرکز فلوجه را در اختیار گرفته و پرچم عراق را روی تعدادی از ساختمانها به اهتزاز درآوردند.
العبادی در عین حال از تمامی سازمانهای دولتی خواست برای حفظ جان غیرنظامیان آماده باش اعلام کنند و به آنها کمک کنند و مراقب اموال عمومی و خصوصی باشند.
وی خطاب به ساکنان فلوجه گفت: نیروهای ما به منظور حفظ امنیت و صلح برای شما جان خود را فدا کردند و امروز صلح و امنیت به فلوجه بازگشته و هدف ما حفظ حرمت تمامی عراقیها است و این شهر شما سالم به شما بازخواهد گشت.
دیدگاه تان را بنویسید