کد خبر: 340887
تاریخ انتشار :

7 تبعه سعودی در میان مجروحان انفجار فرودگاه آتاتورک ترکیه

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، سفارت عربستان در ترکیه اعلام کرده که شماری از اتباع سعودی در حمله تروریستی به فرودگاه آتاتورک در استانبول زخمی شده‌اند.

پایگاه خبری « النشره »، به نقل از سفارت عربستان در ترکیه اعلام کرد، بعد از وقوع دو انفجار در فرودگاه بین‌المللی اتاتورک در استانبول تیمی از سفارت عربستان به محل حادثه اعزام و بعد از بررسی‌ها مشخص شد که هفت تبعه سعودی در این حملات زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده‌اند.

در ساعات پایانی روز سه شنبه (دیروز) چند انفجار انتحاری در ترمینال بخش بین‌الملل فرودگاه آتاتورک رخ داد؛ مقامات دولت ترکیه شمار کشته‌ها را 36 نفر اعلام کرده و گفته‌اند که 147 تن نیز مجروح شده‌اند که حال 13 نفرشان وخیم است.

برخی رسانه‌های ترکیه‌ای به نقل از یک مقام دولتی نوشته‌اند که شمار تلفات احتمالا به نزدیک 50 نفر می‌رسد. در بین قربانیان حادثه اتباع کشورهای دیگر نیز وجود دارند.

همچنین یکی از کشته شدگان نیز ایرانی و پنج نفر از مجروحان نیز از اتباع ایران هستند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما