کد خبر: 344216
تاریخ انتشار :

جریمه نقدی حجاج در صورت نقض قوانین روادید عربستان

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، دولت عربستان از افرادی که می‌خواهند برای مراسم حج به این کشور سفر کنند خواسته به قوانین مربوط به صدور روادید و مدت اقامت تعیین شده در آن پایبند باشند و تأکید کرده افرادی که قوانین مربوط به روادید حج را نقض کنند 50 هزار ریال سعودی (چهارصد و پانزده میلیون ریال) جریمه می‌شوند.

رسانه‌های سعودی گزارش دادند اداره کل گذرنامه عربستان طرح اطلاع رسانی‌ را آغاز کرده و از زائران خارجی خانه خدا خواسته در پایان تاریخ روادیدشان عربستان را ترک کنند زیرا در غیر این صورت با جریمه 50 هزار ریالی، 6 ماه حبس و اخراج از عربستان مواجه خواهند شد.

عربستان امسال در مذاکرات پیش از مراسم حج با هیأت سازمان حج و زیارت ایران کارشکنی‌هایی اعمال کرده بود که در نهایت به تصمیم ایران برای عدم شرکت در مراسم حج منجر شد.

سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای با هشت بند، دلایل تعطیلی حج امسال را اعلام کرد: «شرکت باشکوه حجاج ایرانی در نمازهای جماعت مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص)»، «توجه جدی به تلاوت قرآن کریم» و «اهتمام به دعا و مناجات با حضرت احدیت»، «عدم همکاری مسئولان سعودی تحت تأثیر مسائل سیاسی»، «عدم قبول صدور ویزا در داخل کشور»، «عدم امکان استفاده از هواپیمایی جمهوری اسلامی»، «تأمین امنیت و حفظ عزت و کرامت حجاج» و «بهره‌برداری سیاسی از حج و حرمین شریفین» از موارد مورد اختلاف طرفین عنوان شده که به دلیل عدم توافق هیأت‌های مذاکره‌کننده ایرانی و سعودی بر سر این موارد، حج امسال ملغی شده است.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها