کد خبر: 353946
تاریخ انتشار :

طیب‌نیا به مجلس نرفت

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی که قرار بود عصر امروز (سه‌شنبه 2 شهریور) به منظور بررسی تخلفات احتمالی حسین فریدون برادر و دستیار رئیس جمهور برگزار شود، لغو شد.

به گفته یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، این نشست به دلیل مشغله کاری وزیر اقتصاد به مناسبت هفته دولت لغو شده است.

پیش‌تر محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس از برگزاری نشست کمیسیون اقتصادی پارلمان با علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره تخلفات احتمالی برادر رئیس جمهور در حوزه اقتصادی خبر داده بود.

به گزارش تسنیم، پیش از این نیز شماری از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جهور خواستار پاسخگویی وی درباره اتهامات برادرش از جمله تحصیل توصیه‌ای در مقطع دکتری دانشگاه شهید بهشتی شده بود.

در همین زمینه حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس به تسنیم گفته بود که تخلفات «حسین فریدون» دستیار و برادر رئیس‌جمهور را به دولت انتقال داده‌ایم اما رئیس‌جمهور در این باره جوابی به نمایندگان نمی‌دهد.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها