کد خبر: 355862
تاریخ انتشار :

انتقاد مقتدی صدر از دستگاه قضایی عراق

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه خبری شفق نیوز، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ای در واکنش به صدور حکم حبس برای یک کودک آواره از استان الانبار به اتهام سرقت دستمال کاغذی، گفت: دستگاه قضایی در صدور حکم برای عاملان فساد و کسانی که احزاب سیاسی یا شبه نظامیان از آنان حمایت می‌کنند، عاجز است و تنها قادر است برای افراد ضعیف و بی‌دفاعی که کسی حمایتشان نمی‌کند حکم صادر کند.

در این بیانیه آمده است: دستگاه قضایی قادر نیست عاملان اصلی فساد را به خاطر حمایت‌های سیاسی ممنوع السفر یا مورد محاکمه عادلانه قرار دهد.

وی پیش از این نیز بارها از دستگاه قضایی عراق انتقاد کرده و خواهان اصلاح آن شده بود.

دادگاه عراق اخیرا یک کودک 12 ساله آواره را به اتهام دزدیدن یکم بسته دستمال کاغذی به یک سال حبس محکوم کرد که این حکم

اعتراض گسترده فعالان عراقی و تظاهرات اعتراضی را به دنبال داشت. دستگاه قضایی عراق پس از اعتراضات گسترده مجبور شد این کودک را آزاد کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما