کد خبر: 363100
تاریخ انتشار :

لندن هشدار داد پیش از برگزیت مجرمان اروپایی را بیرون می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، «امبر رود» وزیر کشور بریتانیا در سومین روز از کنفرانس سالیانه حزب محافظه‌کار گفت اروپایی‌هایی که کوچکترین اقدام مجرمانه‌ای در بریتانیا انجام دهند، از این کشور بیرون رانده می شوند.

خانم رود گفت که هر شهروند اروپایی که در بریتانیا مرتکب جرمی شود، از این کشور بیرون انداخته شده و برای 10 سال اجازه بازگشت ندارد.

وی تصریح کرد، بریتانیا برای اقدام به بیرون راندن مجرمان اروپایی نیازی به برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) ندارد بلکه خودش اقدام می‌کند.

خانم رود رود تصریح کرد «در حالی که ما همچنان عضوی از اتحادیه اروپا هستیم می‌توانیم فورا به اقداماتی دست بزنیم که از آن جمله تغییرات اساسی در قوانین خود اعمال کنیم تا مجرمان اتحادیه اروپا و کسانی را که از قوانین ما سو‌ءاستفاده می‌کنند، به کشورشان بازگردانیم.»

وزیر کشور بریتانیا در ادامه افزود برای اولین بار شهروندان اروپایی که مرتکب جرایم کوچک می‌شوند، بیرون رانده شده و بازگردانده می‌شوند.

امبر رود گفت علاوه بر این، مردم بریتانیایی که خانه‌های خود را به مهاجران غیرقانونی اجاره دهند، از ماه دسامبر زندانی خواهند شد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها