کد خبر: 363329
تاریخ انتشار :

خبرگزاری رسمی ویتنام: ویتنام دروازه ایران برای ورود به بازار آ.سه.آن است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، خبرگزاری رسمی ویتنام در درباره سفر روحانی به هانوی با توجه به ظرفیت های دو کشور، بر توسعه همکاری های اقتصادی تاکید و اعلام کرد ارزش تجارت دو جانبه ایران و ویتنام سال گذشته میلادی 106 میلیون و 700 هزار دلار بود که 77 میلیون و 200 هزار دلار آن به صادرات ویتنام اختصاص داشت.

ارزش مبادلات دو جانبه در نیمه نخست سال جاری میلادی نیز به 54 میلیون دلار رسید که 35 میلیون و 300 هزار دلار آن صادرات ویتنام به ایران است.

ونا با اشاره به سفر مقام های بلندپایه ویتنام به تهران برای بحث در مورد تقویت همکاری ها، نوشت 'لی دوک آنه' و 'تران دوک لونگ' روسای جمهوری وقت ویتنام در سال های 1994 و 2002 میلادی از ایران دیدن کردند. ضمن آنکه 'نونگ دوک مان' رئیس وقت مجلس ملی ویتنام نیز سال 1999 به تهران سفر کرده بود.

خبرگزاری رسمی ویتنام جمعیت بیش از 80 میلیونی ایران را یک بازار بزرگ خاورمیانه ای برای این کشور دانست و نوشت در همین حال ویتنام دروازه ایران برای ورود به بازار آ.سه.آن است.

این خبرگزاری تصریح کرد در سفر روحانی به هانوی به دعوت رئیس جمهوری ویتنام دو طرف همکاری در زمینه تجارت، سرمایه گذاری، گردشگری و کشاورزی را مورد بحث قرار می دهند. آنها همچنین در مورد مسائل منطقه ای و بین المللی تبادل نظر می کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها