کد خبر: 363972
تاریخ انتشار :

روزنامه حامی اردوغان: گولن پاسپورت واتیکان را دارد

روزنامه حامی اردوغان: گولن پاسپورت واتیکان را دارد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، روزنامه تقویم در این باره نوشت، فتح‌الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه پیش از ترک کشورش به مقصد آمریکا، سفری به واتیکان داشته و توانسته پاسپورت این منطقه را به دست آورد، و پس از آن به تبعید داوطلبانه خود به ایالت پنسیلوانیا رفته است.

به نوشته این روزنامه کسانی این پاسپورت را دارند که وابسته به وایتکان باشند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که سایت خبری "زمان"، با رد این ادعا اعلام کرد که روزنامه تقویم، پاسپورت جعلی برای گولن منتشر کرده است.

به نوشته این سایت خبری صفحه اول پاسپورت منتشر شده متعلق به فرد دیگری بوده و زمان اعلام شده مبنی بر صدور پاسپورت نیز متعلق به دورانی است که گولن در آمریکا بوده است.

روزنامه زمان یکی از پر تیراژترین روزنامه‌های ترکیه بود که چند ماه پیش با هجوم نیروهای امنیتی ترکیه، به ساختمان این روزنامه به اتهام وابستگی به فتح الله گول بسته شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها