جابری انصاری: طائفهیی کردن منازعات منطقه خطرناک است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
او با اشاره به این که سوئد موجودیت کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخته است، از استانداردهای دوگانه در مساله فلسطین و از این که این موضوع آن چنان که باید مورد توجه جامعه بینالمللی نیست ابراز تاسف کرد.
آنیکا سودر همچنین بر ضرورت راهحل سیاسی برای خروج از بحران سوریه تاکید کرد.
جابری انصاری، معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به سرعت و عمق تحولات منطقه، بر ضرورت فهم صحیح مسائل و بحرانهای موجود و یافتن راهحل مسالمتآمیز برای آنها تاکید کرد.
وی منازعات موجود در منطقه را سیاسی دانست و افزود برخی بازیگران منطقهیی تلاش دارند تصویر طائفهیی و مذهبی از منازعه ارائه کنند و این تصویرسازی متعمدانه نتایج و تبعات استراتژیک خطرناک در پی دارد.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان راهحل خروج از وضعیتهای بحرانی در منطقه را گفتوگوهای جدی میان طرفهای درگیر و مراجعه به آرای مردم برای تعیین آینده کشورهای دست خوش بحران دانست.
او بر اهمیت توجه به بعد انسانی بحران سوریه و یمن تاکید کرد و افزود نباید موضوع انسانی را به عنوان یک ابزار تاکتیکی برای تحقق اهداف سیاسی بهکار گرفت.
معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در خصوص بحران یمن با اشاره به یک سال و نیم کشتار خاموش و فاجعه انسانی بزرگ در یمن از بیتوجهی جامعه جهانی به این مساله ابراز تاسف کرد.
دیدگاه تان را بنویسید