کد خبر: 371408
تاریخ انتشار :

زمان دیدار دوم «آبه» و «ترامپ»

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از اسپوتنیک، رسانه های ژاپن اعلام کرد که دولت این کشور در حال بررسی نشست دوم میان «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در ماه فوریه سال آتی میلادی است.

رسانه های محلی امروز در این باره اعلام کردند که مقامات وزارت خارجه این کشور تا کنون اطلاعات دقیقی در این باره منتشر نکرده اند؛ اما دستگاه دیپلماسی این کشور پس از دیدار موفقیت آمیز دو روز گذشته نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهور منتخب آمریکا در تلاش است تا دور دوم نشست مذکور را پس از آغاز به کار رسمیِ ترامپ در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی برگزار کنند.

لازم به ذکر است، نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهور منتخب آمریکا پنجشنبه گذشته در دیدار ۹۰ دقیقه ای با یکدیگر در نیویورک درباره برخی موضوعات به تبادل نظر پرداختند. «شینزو آبه» پس از این دیدار گفت که وی«اعتماد زیادی» به رئیس جمهور منتخب آمریکا داشته و بر این باور است که دو کشور می توانند روابطی متکی بر اعتماد با یکدیگر داشته باشند.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما