اوباما: به آینده نزدیک در سوریه خوشبین نیستم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز، «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا در پایان نشست سرانِ «سازمان همکاریهای اقتصادی آسیا-پاسفیک» در «لیما» پایتخت پرو اظهار داشت که درباره چشمانداز میانمدت تحولات در سوریه خوشبین نیست.
اوباما افزود: «وقتی روسیه و ایران تصمیم گرفتند به [بشار] اسد در حملات هوایی کمک کنند… خیلی سخت میشد توقع داشت که حتی یک گروه آموزشدیده، متعهد و میانهرو از میان معارضان قادر باشد برای مدتی طولانی مواضع خود را حفظ کند.»
رئیسجمهوری آمریکا در ادامه بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه را متهم کرد که ویرانی کشور خود و آوارگی مردمش را به ترک قدرت ترجیح داده است.
به رغم ابراز بدبینی اوباما، او و «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهوری روسیه، روز یکشنبه توافق کردند طی دو ماه آینده و پیش از پایان دوران ریاستجمهوری اوباما، به تلاش خود برای حل مشکل سوریه ادامه دهند.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید