کد خبر: 376065
تاریخ انتشار :

جزئیات خروج افراد مسلح از شرق حلب به ادلب

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نظام سوریه تضمین کرده است که امنیت افراد مسلحی که حلب را ترک می‌کنند تامین خواهد شد.
خبرنگار المیادین، گزارش داد که تمامی مقدمات لازم برای خروج اولین گروه از افراد مسلح از معبر العامریه ـ الراموسه انجام شده است.
برخی منابع، نیز اعلام کردند که اولین گروه از افراد مسلح ساعت 8 صبح به وقت محلی از محله های شرقی حلب خارج شدند.
بر اساس این گزارش، سربازان روسی عملیات خروج افراد مسلح از شرق حلب به سمت ادلب را مراقبت خواهند کرد و از پهپاد برای کنترل این عملیات استفاده می‌کنند.
وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که افراد مسلح و زخمی‌های آنها با 20 اتوبوس و 10 آمبولانس از طریق گذرگاه‌های امن به ادلب منتقل خواهند شد.
فعالان از حلب خبر دادند اولین گروه از افرادی که از حلب شرقی خارج شدند شامل 50 زخمی و 150 نفر دیگر است.
این در حالی است که طی دو روز گذشته رایزنی‌های گسترده‌ای در سطح دیپلماتیک بین کشورهای ایران، روسیه، ترکیه و آمریکا در مورد سرنوشت افراد مسلح در حلب صورت گرفته است.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها