کد خبر: 376617
تاریخ انتشار :

اظهارات ضد ونقیض در مورد کاندیداتوری باهنر /آقای لابی جواب تلفن نمی‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

جبار کوچکی‌نژاد عضو جامعه مهندسین اسلامی درباره خبری مبنی اینکه نظر نهایی جبهه پیروان نامزدی باهنر در انتخابات ۹۶ است، گفت: هنوز جمع بندی نهایی صورت نگرفته و باهنر نیز یکی از گزینه‌های مطرح شده است.

به گزارش نامه نیوز، او ادامه داد: گزینه‌هایی مطرح شده است که در مورد آن‌ها بررسی‌ها صورت می‌گیرد و بعداز انتخاب فرد مورد نظر معرفی خواهد شد.

پیش از این نیز کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان امام رهبری نیز از نامزدی باهنر اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: از نظر نهایی جبهه پیروان اطلاعی ندارم و نمی‌دانم بر چه اساسی چنین اخباری منتشر شده است. چندین بار نیز با آقای باهنر تماس گرفته‌ام که پاسخ نداده‌اند و تا زمانی که جواب قطعی ایشان را ندانم نمی‌توان به طور روشن پاسخ داد.

این گمانه زنی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بار‌ها محمدرضا باهنر اعلام کرده است قصد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما