کد خبر: 378477
تاریخ انتشار :

تایوان نگران رشد "تهدیدهای چین" است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فنگ سی-کوآن، وزیر دفاع تایوان امروز گفت که تهدیدها از جانب دشمن روز به روز در حال افزایش است.

به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی ادامه داد:‌ من خواستار تمرین‌های بیشتر برای نیروهای تایوانی هستم. ما هم برای بهتر کردن وضعیت نیروهای خودمان آموزش می‌دهیم هم برای از میان بردن دشمن و اجرای ماموریت‌هایمان این آموزش‌ها را انجام می‌دهیم.

وزیر دفاع تایوان بدون اشاره به چین، ادامه داد: تهدید اعمال شده از سوی دشمن هر روز دارد بیشتر می‌شود. ما باید هر زمان آماده مقابله با این تهدیدها باشیم. این انتظار من از نیروهای ارتش است.

این مقام دفاعی ارشد تایوان همچنین تایید کرد که تایپه یک هواپیمای شناسایی RF-16 را برای رصد جنگنده‌های چینی به منطقه اعزام کرده است.

ناو هواپیمابر لیائونینگ و پنج کشتی دیگر روز دوشنبه از جزایر دونگشا در دریای چین جنوبی عبور کردند؛ این اقدام بخشی از رزمایش نیروهای ارتش چین محسوب می‌شود.

از زمان روی کار آمدن تسای اینگ ون در ژانویه سال 2016 به عنوان رییس جمهوری تایوان، روابط میان پکن و تایپه رو به وخامت گذاشته است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما