اولین روز اوباما بعد از ترک کاخ سفید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
باراک اوباما بعد از پایان دوره ریاست جمهوریاش در بیستم ژانویه برای تعطیلات دو هفتهای به همراه دوستانش به کالیفرنیا رفت.
به گزارش نامه نیوز، او در اولین روز از تعطیلاتش به کلوب گلف شهر رانچو میراژ کالیفرنیا رفت. در این مسیر اعضای سرویس مخفی آمریکا اوباما را همراهی کردند و طبق پروتکلها، او تا آخر عمر از مزیت همراهی این نیروها برخوردار است.
اوباما به همراه همسرش میشل در عمارت جیمز کوستوس، سفیر سابق آمریکا در اسپانیا سکونت دارند. رئیسجمهوری سابق آمریکا همچنین به کلوب تاندربرد در همان منطقه هم سری زد.
پس از پایان مراسم تحلیف جمعه گذشته دونالد ترامپ، رئیسجمهوری جدید آمریکا، اوباما به همراه خانواده کاخ سفید را پس از هشت سال ترک کرد و با هلیکوپتر به پایگاه مشترک اندروز در بخش پرنس جورج ایالت مریلند رفت. او پس از آن عازم کالیفرنیا شد.
دیدگاه تان را بنویسید