کد خبر: 388798
تاریخ انتشار :

آمانو: دولت ترامپ هنوز تماسی با من و آژانس درباره برجام نگرفته است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه با خبرگزاری آمریکایی تاکید کرده که هنوز دولت دونالد ترامپ درباره برجام، تماسی با او و سازمانش نگرفته است.

به گزارش نامه نیوز، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به دوبی رفته، امروز در گفت‌وگو با شبکه خبری «اسکای نیوز» عربی گفت که ایران بر اساس برجام تعهداتی بر عهده دارد که باید طبق آن عمل کند.

«یوکیا آمانو» با بیان اینکه «با ایران توافقی فراگیر را داریم اجرا می‌کنیم» گفت که «ما عملیات بازرسی را داریم انجام می‌دهیم و بررسی می‌کنیم که [آیا] ایران به توافق هسته‌ای پایبند است [یا خیر].

وی با خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» هم مصاحبه کرده و به سوالی درباره مواضع دولت دونالد ترامپ در قبال توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 پاسخ داده است.

آمانو گفته است که دولت دونالد ترامپ هنوز درباره انتقاداتش در خصوص برجام، با او و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تماسی برقرار نکرده است.

او ضمن تاکید بر اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همیشه با آمریکا «در تماس همیشگی» بوده، افزود: «انتظار دارم که به زودی تماسی مستقیم با دولت جدید(آمریکا) داشته باشم».

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما