دیدار ولیعهدبحرین و وزیردفاع مالزی با ملک سلمان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، روابط سعودی ها با آل خلیفه به ویژه در سرکوب مردم بحرین بر همگان آشکار است و نظامیان سعودی از ابتدای انقلاب بحرین با حضور در منامه پایتخت این کشور به سرکوب مردم مبادرت کردهاند.
همچنین «هشام الدین حسین» وزیر دفاع مالزی نیز در این دیدار حضور داشت و با پادشاه سعودی درباره روابط این کشور با سعودی ها رایزنی کرد. نجیب تون رزاق'نخست وزیر مالزی نیز از سال 2010 تاکنون دستکم پنج سفر به عربستان سعودی داشته است. روابط رسمی دیپلماتیک عربستان و مالزی از سال 1961 آغاز شد، اما طی سال های اخیر این مناسبات بسیار گسترده شده است.
ارزش تجارت و مبادلات مالزی و عربستان حدود سه میلیارد و 200 میلیون دلار است. عربستان نوزدهمین شریک تجاری مالزی و بیست وسومین مقصد صادرات کالاهای مالزی محسوب می شود و در مقابل مالزی هفدهمین وارده کننده از عربستان است.
دیدگاه تان را بنویسید