کد خبر: 393599
تاریخ انتشار :

"ژوزف عون" فرمانده ارتش لبنان شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

کابینه لبنان در جلسه خود در کاخ بعبدا که به ریاست میشل عون، رئیس جمهوری لبنان برگزار شد، رتبه نظامی سرتیپ ژوزف عون را ارتقا داد و وی را به عنوان فرمانده ارتش لبنان تعیین کرد.

به گزارش نامه نیوز، عون فرماندهی تیپ نهم در منطقه عرسال در مرز با سوریه را برعهده داشت. او در بسیاری از دوره‌های آموزشی خارجی و داخلی حضور داشته که از جمله آن دوره‌های آموزشی در سوریه و ایالات متحده بوده است. عون همچنین در دو دوره پیاده نظامی در ۱۹۸۸ و ۱۹۹۵ و یک دوره برنامه مبارزه با تروریسم در ۲۰۰۸ -۲۰۰۹ در آمریکا و دو دوره صاعقه در ۱۹۹۶ حضور داشته و فرمانده گردان در سوریه در ۲۰۰۲ -۲۰۰۳ بوده است.

او متولد شهرک العیشیه در جنوب لبنان است. انتخاب او در چارچوب انتصاب‌های نظامی است که دولت امروز (چهارشنبه) انجام خواهد داد.

النشره گزارش داد که توافقی بر سر تعیین سعید فواز به عنوان رئیس اداره مرکزی نیروهای امنیتی وجود دارد. سعید فواز در حال حاضر رئیس شعبه امنیت نظامی در بخش اطلاعات نیروهای امنیتی لبنان است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما