موگرینی:اتحادیه اروپا شریک جدائیناپذیر آمریکاست
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، در این گزارش آمده است: موگرینی در کنفرانس اتاق بازرگانی آمریکا در اتحادیه اروپا گفت اتحادیه اروپا یک قدرت جهانی جدی و سازنده محسوب می شود و یک شریک لاینفک برای آمریکاست و با وجود برکسیت، همچنان به این روند ادامه خواهد داد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «بر این باورم که اکنون زمان آن فرا رسیده است تا ما در اروپا روند متمرکز شدن بر قدرت خود را آغاز کنیم. اگر به ارقام نگاهی بیندازید، اگر واقعیات را مد نظر قرار دهید، تا حدودی واضح است که اینجا بهترین مکان در جهان برای زندگی، انجام دادن مراودات تجاری و بهبود شرایط زندگی است.»
وی در ادامه خاطرنشان کرد اتحادیه اروپا یک شریک ضروری برای آمریکاست.
او گفت: «ما در ارتباط با موضوعات امنیتی به یکدیگر نیاز داریم. اروپا به آمریکا نیاز دارد. آمریکا نیز به اروپا و اتحادیه اروپا نیاز دارد. ما به یکدیگر نیاز داریم؛ زیرا چالش های پیشروی ما در حال حاضر، مشترک هستند. موضوع تبلیغات آنلاین گروه های تروریستی را در نظر بگیرید. موضوع تأمین مالی تروریست ها را در نظر بگیرید.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «هیچ کشوری منابعی برای مقابله با بحران های کنونی ندارد. برای مثال، اگر سوریه را عراق را مد نظر قرار دهیم می بینیم که قدرت نظامی مطمئنا امری ضروری است، اما این امر برای پایان دادن به جنگ و دستیابی به صلح کافی نیست.»
موگرینی در ادامه گفت اتحادیه اروپا همچنان به صورتی عملگرایانه و سازنده با آمریکا همکاری میکند. او گفت: «ما در آینده برای چند جانبهگرایی و ایجاد جهانی عادلانه تر و وجود یک نظم جهانی مبتنی بر هماهنگی و برای رشد اقتصادی، نیرویی ضروری تر محسوب میشویم.»
دیدگاه تان را بنویسید