کره شمالی در پی آزمایش هستهای جدید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، اسپوتنیک همچنین به نقل از خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی در این باره افزود: «تداوم حفر تونل در زیر کوه «مان تپ» این ظرفیت را برای کره شمالی فراهم می کند که آزمایش های هسته ای زیرزمینی انجام دهد که قدرت انفجاری آنها بسیار بیشتر از آزمایش های پیشین این کشور باشد.»
اسپوتنیک یادآور شد که یک روز پیش از انتشار این خبر، «بروس کلینجر» یکی از ماموران سابق «آژانس امنیت مرکزی آمریکا» (سیا) در امور کره، در مصاحبه ای با شبکه «فاکس نیوز» هشدار داده بود که کره شمالی طی چند سال آینده به موشک قاره پیمایی دست خواهد یافت که می تواند آمریکا را هدف قرار دهد.»
«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، روز یکشنبه 12 دی ماه، در نطق سال نو میلادی خود اعلام کرد که کشورش در مرحله نهایی ساخت و آزمایش موشک های بالستیک قاره پیمایی قرار دارد که می تواند کلاهک های هسته ای حمل کند.
این کشور در طول یک دهه گذشته پنج آزمایش هسته ای و 20 آزمایش موشک بالستیک انجام داده است. با اینکه کره شمالی بارها آمریکا را به حمله اتمی تهدید کرده اما هرگز «موشک بالستیک بین قاره ای» (intercontinental ballistic missile) موسوم به ICBM را آزمایش نکرده است.
دیدگاه تان را بنویسید