کد خبر: 396210
تاریخ انتشار :

عبدالله دوم به آمریکا می‌رود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمد المومنی، وزیر اطلاع رسانی اردن اعلام کرد عبدالله دوم، پادشاه اردن چند روز پس از پایان نشست روز سران عرب در "بحر المیت" اردن را به مقصد آمریکا ترک می‌کند.

به گزارش نامه نیوز، وی گفت: پادشاه اردن در این سفر با مقامات آمریکایی درباره چالش‌های موجود در منطقه به ویژه مساله فلسطین گفتگو خواهد کرد.

المومنی گفت: عبدالله دوم پس از تحویل ریاست نشست سران عرب و چند روز پس از پایان نشست به واشنگتن رفته و با مقامات آمریکایی دیدار می‌کند. وی در این سفر رسمی نه فقط پادشاه اردن بلکه رئیس سران عرب نیز است.

وی افزود: طبیعتا در این دیدارها درباره چالش‌های مختلف کشورهای عربی و در راس آن مساله فلسطین و قدس و مساله تروریسم گفتگو خواهد شد.

اردن روز چهارشنبه میزبان بیست و هشتمین دور نشست سران عرب در بحر المیت است و پیش بین می‌شود سران عرب در این نشست حضوری بی‌سابقه داشته باشند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها