کد خبر: 397167
تاریخ انتشار :

حریری: جهان به لبنان در میزبانی از آوارگان سوری کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سعد حریری، نخست وزیر لبنان امروز (دوشنبه) تور اروپایی خود را با پاریس آغاز کرد و در دیدار با برنارد کازنوو، همتای فرانسوی خود با اشاره به اینکه پیامدهای واقعی آوارگی سوری‌ها بر اقتصاد لبنان تاثیر می‌گذارد اظهار داشت: لبنان نمی‌تواند سنگینی فشار آوارگان را تحمل کند و جامعه جهانی باید در لبنان سرمایه گذاری کرده و در این زمینه به لبنان کمک کند.

به گزارش نامه نیوز، حریری گفت:‌ در این دیدار در مورد تشکیل یک کمیته مشترک میان ریاض و بیروت جهت امضای چندین توافقنامه در حوزه‌های مختلف توافق شد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: پناهجویان سوری باید با پایان یافتن بحران به سوریه بازگردند.

وی افزود: ما در راستای ارتقای اقتصاد شش میلیون تن تلاش کردیم، ‌شرایط اقتصادی در سایه رشد یک درصدی و یا کمتر برای ایجاد فرصت‌های شغلی کافی نیست.

نخست وزیر لبنان پس از فرانسه به برلین سفر و با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان دیدار می‌کند.

حریری با مرکل به بررسی اوضاع لبنان، منطقه و پیامدهای مربوط به آوارگان سوری و چگونگی تعامل با این بحران می‌پردازد.

بروکسل پایتخت بلژیک ایستگاه بعدی حریری است تا به نمایندگی از لبنان در کنفرانس بروکسل درباره سوریه و منطقه حضور یابد.

وی قرار است در سخنرانی‌ خود طرح دولت لبنان را در زمینه ثبات، رشد و رویارویی با فشارها بر تاسیسات زیربنایی، خدمات عمومی، بحران پناهجویان و نیازهای لبنان در این زمینه و نقش جامعه بین‌المللی در افزایش کمک‌های مطلوب در جهت رویارویی با این بحران ارائه کند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها