چرا جمنا، پایداریها را دعوت نکرد؟ /شمقدری: فکر نمیکنم جبهه پایداری به سمت سعید جلیلی برود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
محمدحسن خانیپور: اصولگرایان روزهای پر ابهامی را پشت سر می گذارند هر چند مجمع ملی دوم جمنا برگزار و نام 5 شخصیت سیاسی اصولگرا برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد اما غیبت سه نفر از 5 شخصیت منتخب در جلسه مجمع و اتخاذ موضع 50-50 از سوی بذرپاش درباره آمدن یا نیامدن به نوعی کارآمدی مکانیزم جمنا را زیر سئوال برد.
هر چند خیلی تلاش می شود ظاهر کار حفظ شود اما در باطن اختلاف های جدی میان گروه های اصولگرا وجود دارد.
جواد شمقدری معاون وزیر ارشاد دولت دهم نیز به همین نکته اشاره می کند و می گوید: این اشکال به تصمیم دوستان مرکزی جمنا وجود دارد. آنها باید پایداری را پای کار می آوردند. به پایداری چیزی نگفتند، فکر کردند آنها تندرو هستند و تندروی آنها به کار جمنا لطمه می زند بنابراین دعوت شان نکردند که این اتفاق خوبی نبود.
مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید؛
***
شما روز پنجشنبه 17 فروردین در دومین مجمع ملی جمنا حضور یافتید اما به نظر می رسید شما با تیم آقای بقایی وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری شوید و وزیر ارشاد شوید؟
خودتان می گویید احساس می شد.
یعنی احساس غلطی بود؟
دیگر شمقدری خداحافظ، ولش کن.
چه طور اینقدر زود می خواهید عرصه سیاست را ببوسید و کنار بگذارید؟
ما به حوزه سیاسی هم با دید فرهنگی می نگریم بنابراین اصلا سیاسی نگاه نمی کنیم. جایی که سر و شکل فرهنگی داشته باشد من هستم. در فضای سیاسی صرف حضور ندارم.
اما به مجمع ملی دوم جمنا رفتید؟
بله، اتفاق خوبی افتاد. مکانیزمی که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای رسیدن نامزد نهایی طراحی کرده و آن را دنبال می کند تا به نتیجه برسند خیلی بهتر از ادوار گذشته محسوب می شود. در دوره های قبلی انتخابات ریاست جمهوری شاهد بودیم روسای مجموعه های سیاسی و گروه ها گرد هم می آمدند در این رابطه تصمیم می گرفتند اما حالا بدنه اجتماعی این کار را انجام می دهد. البته شاید هنوز برخی نقص ها دیده شود لکن در کل بهتر از روش های تجربه شده گذشته است. معتقدم اگر این سازوکار سروشکل دقیق تری پیدا کند الگوی خوبی می شود تا به کاندیداهای خوبی برسیم چون من معتقدم باید چند کاندیدای خوب در صحنه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته باشند.
اگر مکانیزم جمنا خوب است چرا پایداری به این مجموعه نپیوست؟
پایداری را دعوت نکردند و این اشکال به تصمیم دوستان مرکزی جمنا وجود دارد. آنها باید پایداری را پای کار می آوردند. به پایداری چیزی نگفتند، فکر کردند آنها تندرو هستند و تندروی آنها به کار جمنا لطمه می زند بنابراین دعوت شان نکردند که این اتفاق خوبی نبود. می توانستند به بچه های پایداری بگویند تا آنها هم بیایند چون بچه های پایداری آمادگی داشتند بیایند.
این دوگانه ای را که بین جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و پایداری در حال شکل گیری است چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر، دوگانه نیست. تا آنجاکه من خبر دارم پایداری ها با این حرکت همراهی دارند ولی خوب مشارکت ندارند.
اما گفته می شود آنها بیشتر به سمت آقای جلیلی در حال سوق پیدا کردن هستند؟
فکر نمی کنم.
یعنی نامزدشان چه کسی خواهد بود؟
اگر آقای رئیسی بیاید پایداری هم روی حمایت از او اجماع می کند.
دیدگاه تان را بنویسید