کد خبر: 412486
تاریخ انتشار :

پاسخ تلویحی آیت‌الله مکارم به روحانی: از روی ناچاری می‌گوییم که کشور با آرای مردم اداره شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

آیت‌الله مکارم شیرازی در مسجد مدرسه علمیه امام کاظم(ع) گفت: اخیرا در سخنان یکی از دولتمردان بیان شده بود امام علی(ع) ولایت و امامت را با آرای مردم دانسته و گفته، دموکراسی میراث علی (ع) است؛ این حرف، حرف عجیبی است؛ زیرا شما یک ذره از نهج‌البلاغه را دیده‌اید و خطبه‌های دیگر و آیات قرآن را ندیده‌اید؛ اولا شما باید آیات قرآن را ببینید که بیان می‌کند ولّیِ شما کسی است که در حال رکوع زکات داد؛ خداوند این ولّی را تعیین کرده است، آیات ولایت در قرآن کریم فراوان است.

به گزارش نامه نیوز، وی بیان کرد: امام علی(ع) در این سخن به اتمام حجت در مقابل مخالفان می‌پردازد، علاوه‌بر آن، از مسلّمات مذهب شیعه است که امام (ع) و ولّی، از سوی خداوند تعیین می‌شود نه آرای مردم.

این مرجع تقلید تصریح کرد: عده‌ای از بزرگان عرب خدمت پیامبر (ص) رسیده و بیان کردند "ما حاضریم شما را تا جایی تقویت کنیم که حکومت تو قوی شود؛ اما یک شرط داریم و این که پس از تو حکومت به ما داده شود"؛ پیامبر اکرم(ص) فرمودند، تعیین جانشین من با خداست و به هر کسی که خواست ولایت می‌دهد؛ در مراسم غدیر، پیامبر اکرم(ص) امام علی(ع) را از سوی خدا به عنوان جانشین قرار دادند.

آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار کرد: دموکراسی از روی ناچاری است و در واقع حکومت مردم بر مردم نیست؛ در انتخابات نصف به علاوه یک پیروز است که در واقع این حکومت، حکومت مردم بر مردم نیست؛ تازه باید ببینیم که کدام دموکراسی را مد نظر داریم.

وی گفت: آیا آمریکا را مد نظر داریم که با پول فراوان مردم را فریب می‌دهد و آرای آنها را می‌خرد؟ ما نیز از روی ناچاری بیان می‌کنیم که با آرای مردم باید امور کشور اداره شود، ولی قرار نیست که امام (ع) نیز با آرای مردم انتخاب شود؛ زیرا امام با حکم الهی نصب می‌شود؛ نباید این عزیزان یک صفحه نهج‌البلاغه را ملاک قرار داده و نظام را شکل دیگری جلوه دهند. امیدواریم که اشتباه خود را اصلاح کنند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها