کد خبر: 417412
تاریخ انتشار :

آغاز "گفت‌وگوی استراتژیک" میان قاهره و بغداد

آغاز "گفت‌وگوی استراتژیک" میان قاهره و بغداد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سامح شکری و ابراهیم جعفری

به گزارش نامه نیوز، به نقل از روسیا الیوم، احمد ابوزید، سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که سامح شکری، وزیر خارجه مصر فردا راهی بغداد می‌شود.

ابوزید در بیانیه‌ای مطبوعاتی خاطرنشان کرد که شکری در این سفر با فواد معصوم، رئیس‌جمهوری عراق و ایاد علاوی، معاون رئیس‌جمهور و حیدر العبادی، نخست‌وزیر و ابراهیم جعفری، وزیر خارجه و سلیم جبوری، رئیس پارلمان و تعدادی از مسوولان و شخصیت‌های سیاسی عراق دیدار می‌کند.

وی گفت که در جریان این سفر جلسه مذاکرات استراتژیک میان دو کشور در سطح وزرای خارجه برگزار می‌شود و قرار است که در این سفر توافقی درمورد به جریان افتادن فعالیت کمیته عالی مشترک مصر و عراق به ریاست نخست‌وزیران دو کشور حاصل شود.

ابوزید گفت: این سفر در زمانی مهم و در شرایطی انجام می‌شود که کشورهای عربی با چالش‌های متعددی مواجه هستند که می‌طلبد وحدتی برای رویارویی با آنها شکل بگیرد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها