کد خبر: 422982
تاریخ انتشار :

ترامپ سپتامبر با رهبر مالزی دیدار می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

نجیب رزاق، نخست وزیر مالزی در حالی قرار است با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دیدار کند که درگیر یک رسوایی فساد بزرگ در داخل کشورش است.
به گزارش نامه نیوز وزارت دادگستری آمریکا یک تحقیقات کیفری درباره صندوق مالزیا دیولوپمنت برهاد ۱ که نجیب رزاق آن را تأسیس کرده در دستور کار دارد. این صندوق با تحقیقات پولشویی دست کم در شش کشور از جمله ایالات متحده، سوئیس و سنگاپور مواجه است.
وزارت خارجه مالزی در بیانیه‌ای تأکید کرد که سفر نجیب رزاق به دعوت دونالد ترامپ انجام می‌شود.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است: انتظار می‌رود رهبران دو کشور درباره همکاری سودمند دوجانبه از جمله در حوزه امنیت ملی، مبارزه جهانی علیه تروریسم و افراط‌گری و تجارت و سرمایه‌گذاری که نفع کشورها و مردمان ماست بحث و رایزنی کنند.
ایالات متحده به نجیب رزاق به چشم شریکی مهم در مبارزه علیه افراط‌گرایان رادیکالی می‌نگرد اما این تصور اخیرا پس از آنکه نجیب رزاق به رسوایی مذکور ربط پیدا کرد، لطمه خورد و حزب اوآشکارا از گروه‌های جناح راست برای دستاوردهای سیاسی پیش از انتخاباتی که باید اواسط ۲۰۱۸ برگزار شود، حمایت کردند.
در بیانیه کاخ سفید درباره سفر نجیب رزاق آمده است: ترامپ به دنبال آن است که تا درباره راه‌های تقویت و توسعه مناسبات دوجانبه و توسعه همکاری منطقه‌ای با یکی از شرکای نزدیک آمریکا در آسیای جنوب شرقی رایزنی داشته باشد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما