کد خبر: 423675
تاریخ انتشار :

دستگیری یک فرمانده داعش در ترکیه که قصد ترور مالکی را داشت

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش روزنامه "حریت" ترکیه، نیروهای امنیتی فرد دستگیر شده از سوی مقامات عراقی به طرح برای ترور نوری مالکی، نخست‌وزیر پیشین عراق متهم است و تحت پیگرد قرار دارد.
به گزارش نامه نیوز، این روزنامه نوشت، فرد دستگیر شده ۴۱ ساله و شهروند عراق است که در یک عملیات امنیتی علیه اعضای داعش در استان "اسکی‌شهیر" ترکیه بازداشت شد.
به نوشته روزنامه حریت فرد مذکور پیشتر در عراق به برنامه‌ریزی برای ترور مالکی در زمانی که نخست وزیر این کشور بود، محکوم شده و مدتی در زندان بود تا اینکه به کمک نیروهای داعش از زندان فرار کرد و به تازگی نیز از راه عراق وارد ترکیه شده بود.
علاوه بر شخص مذکور، چهار تن دیگر به اتهام ارتباط داشتن با این فرمانده داعش توسط نیروهای امنیت بازداشت شده و به مسئولان مربوطه برای بازگرداندن به عراق تحویل داده شده است.
این روزنامه به تابعیت چهار بازداشتی مذکور اشاره‌ای نکرده است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها