کد خبر: 424925
تاریخ انتشار :

فرانسه به دنبال حذف بشار اسد است؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه امروز جمعه در مصاحبه با RTL (رادیو فرانسه) اعلام کرد که پاریس خواستار انجام انتقال سیاسی در سوریه بدون حضور بشار اسد رئیس جمهور فعلی این کشور است.
به گزارش نامه‌نیوز، لودریان در ادامه گفت: ما نمی توانیم با اسد به صلح برسیم. او (اسد) نمی تواند بخشی از راه حل باشد. راه حل بحران سوریه ایجاد برنامه زمانی برای انتقال سیاسی است که می تواند منجر به شکل گیری قانون اساسی جدید و انتخابات شود. و این انتقال سیاسی با حضور اسد امکان پذیر نیست.
فرانسه از زمان آغاز بحران سوریه در ابتدا تلاش زیادی کرد تا با رفع تحریم های اتحادیه اروپا امکان انتقال سلاح به تروریست های حاضر در سوریه را فراهم کند. این کشور سپس امکان سفر افراطیون این کشور به خاورمیانه برای پیوستن به تروریست ها را تسهیل کرد اما وقتی با خطر بازگشت آنها مواجه شد در پی برخورد با تروریست ها درآمد.
این کشور در ماه های گذشته موضع قبلی خود در خصوص لزوم کناره گیری اسد از قدرت را کنار گذاشته بود اما اینک مجددا به موضع قبلی خود بازگسته است.
منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها