کد خبر: 425900
تاریخ انتشار :

آمادگی معاونت حقوقی رئیس جمهور برای همکاری با نیروهای مسلح/ لایحه جامع تنقیح قوانین دفاع و امنیت به مجلس فرستاده می شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور امروز در همایش حقوق دفاعی اظهار کرد: ما در منطقه بحران زده‌ای هستیم که در آشوب و التهاب بسیاری است اما نیروهای مسلح ما توانستند به قیمت کف دست گرفتن جانشان این امنیت را تامین کنند، جای دارد همه سازمان‌های از آن ها حمایت کنند.
به گزارش نامه نیوز، وی افزود: امروز انباشت مقررات و قوانین در کشور سبب تعارض در اجرا می‌شود و مجموعه‌های اجرایی در معرض تعارض قوانین قرار دارند که کار را برای آن ها سخت می‌کند.
جنیدی ادامه داد: بر همین اساس سعی می‌کنیم طی ماه‌های آتی، لایحه جامع تنقیح قوانین دفاع و امنیت را به مجلس بدهیم تا ضمن برطرف شدن این مانع، بسیاری از مشکلات کنونی نیروهای مسلح هم حل شود.
معاون حقوقی رئیس جمهور تصریح کرد: ما در معاونت حقوقی آماده هستیم تا همکاری کاملی با وزارت دفاع و سایر نیروها داشته باشیم و با استفاده از ظرفیت کارشناسی خود در جهت رفع مشکلات قانونی آن ها بکوشیم.
منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها