کد خبر: 427021
تاریخ انتشار :

بنگلادش از کشته شدن ۳۰۰۰ مسلمان میانماری در دو هفته گذشته خبر داد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

آناتولی نوشت: ابوالحسن محمود علی، وزیر امور خارجه بنگلادش روز یکشنبه گفت: در این دوره جدید خشونت‌ها علیه اقلیت‌های مسلمان روهینجا در ایالت راخین دست کم ۳۰۰۰ تن از اعضای این اقلیت کشته شده‌اند.
به گزارش نامه نیوز، وزیر خارجه بنگلادش در گفت‌وگو با مطبوعات بعد از دادن گزارشی به فرستادگان کشورهای غربی و عربی و نمایندگان آژانس‌های سازمان ملل در شهر داکا درباره تلاشهای کشورش برای رسیدگی به آوارگان روهینجا اظهار داشت: آنها (نیروهای میانمار) بالغ بر ۳۰۰۰ نفر را کشته و خانه‌هایشان را ویران کرده‌اند.
وزیر خارجه بنگلادش گفت: جامعه بین‌المللی خشونت‌ها در راخین را به عنوان نسل‌کشی توصیف کرده و ما نیز این گونه فکر می‌کنیم.
به گفته ابوالحسن محمود علی در دو هفته گذشته ۳۰۰ هزار آواره روهینجایی وارد بنگلادش شده‌اند در حالیکه ۴۰۰۰ تن از آنها در حین فرار از شکنجه نیروهای امنیتی، وارد بنگلادش شدند.
این وزیر دولت بنگلادش به فرستادگان گفت: کشورش پذیرای ۴۰۰ هزار آواره روهینجا در سه دهه گذشته بوده و موج اخیر نیز سبب شد که اکنون این تعداد به ۷۰۰ هزار نفر برسد که چالش بزرگی را متوجه داکا می‌کند.
وزیر خارجه بنگلادش گفت: امروز کل جهان در کنار بنگلادش است و جامعه بین‌المللی تمایل خود را برای همکاری با ما در زمینه مسائل سیاسی و انسانی اعلام کرده است.
او گفت: چند کشور پیش از این اختصاص اعتبارات بیشتر به این مسئله را اعلام کردند و این اعتبارات از طریق سازمان ملل اختصاص پیدا می‌کند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها