کد خبر: 427585
تاریخ انتشار :

بارزانی: به تهدیدهای بچگانه توجه نمی‌کنیم/ساکنان کرکوک سرنوشتشان را تعیین می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق در نشستی با تعدادی از رهبران عشایر و کرد در کرکوک گفت: ما به کرکوک آمده‌ایم تا نکات و دیدگاه‌های شما را درباره همه‌پرسی بشنویم. همه‌پرسی تنها تصمیم یک نفر نیست بلکه تصمیم تمامی قومیت‌های اقلیم کردستان است.
به گزارش نامه نیوز، وی افزود: ما به تمامی دیدگاه‌هایی که مخالف همه‌پرسی باشد احترام می‌گذاریم. کرکوک باید الگوی برادری و همبستگی باقی بماند و نباید اجازه برهم زدن وحدت ساکنان این استان را بدهیم.
بارزانی تأکید کرد: ما تصمیم به برگزاری همه پرسی گرفتیم به این دلیل که تمامی تلاش‌های قبلی شکست خورده و مردم کردستان رنج می‌برند. ما برای ایجاد هویت عراق متحد تلاش کردیم و دنبال ساختار جدیدی هستیم که از عراق مستقل باشیم و مردم سرنوشتشان را خودشان تعیین کنند.
وی افزود: خود ساکنان کرکوک سرنوشت این استان را تعیین خواهند کرد. ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانع این مسئله شود. ما تهدیدات بچگانه را برای ایجاد جنگ و درگیری شنیده‌ایم و توجهی به آن نداریم. کسی که می‌خواهد تهدیدش را اجرایی کند ما نیز از خود دفاع خواهیم کرد.
قرار است همه پرسی اقلیم کردستان عراق ۲۵ سپتامبر برگزار شود.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما