کد خبر: 428600
تاریخ انتشار :

نگرانی ناتو از رزمایش‌های "غیر شفاف" روسیه

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ژنرال پتر پاول، رئیس کمیته نظامی ناتو به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت این ائتلاف تلاش‌ها برای برقراری مجدد تماس‌های نظامی با روسیه را ارتقا داده تا از هرگونه پیامد ناخواسته و حوادث بالقوه حین این رزمایش پیشگیری کند.
به گزارش نامه نیوز، وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو در حال برگزاری کنفرانس سالانه خود در تیرانا، پایتخت آلبانی هستند و مبارزه با تروریسم، شرایط در غرب بالکان و استراتژی جدید آمریکا در افغانستان در دستورکار است.
مانورهای نظامی زاپاد امسال عمدتا در بلاروس انجام می‌شود و تا ۲۰ سپتامبر ادامه دارد و با مشارکت ۵۵۰۰ نیروی روس و ۷۲۰۰ نیروی بلاروسی انجام می‌شود.
به‌رغم تضمین مسکو مبنی بر اینکه "ناتو دشمن نیست" و "هدف این رزمایش هم ناتو نیست" پاول گفت: روس‌ها درباره واقعیت‌های پشت این مانور شفاف عمل نکردند.
او گفت شمار نیروهایی که در این مانور شرکت دارند و به گفته روس‌ها حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ هزار تن است، در واقعیت بین ۷۰ هزار تا ۱۰۰ هزار تن است.
رئیس کمیته نظامی ناتو گفت: روی هم رفته، آنچه ما می‌بینیم تدارکات برای جنگ بزرگ است. زمانی که به حرف‌های روسیه گوش می‌کنیم جای نگرانی نیست اما زمانی که اقدامات آنها را در کنار هم می‌بینیم، نگرانی ایجاد می‌شود چرا که روسیه شفاف عمل نمی‌کند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما