کد خبر: 429313
تاریخ انتشار :

ماکرون خواهان توقف بحران میانمار

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری فرانس ۲۴، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در سخنرانی خود در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اشاره به تحولات میانمار، اظهار کرد: عملیات نظامی در این کشور باید متوقف شود.
به گزارش نامه نیوز، وی در ادامه خواستار دسترسی کمک‌های انسان‌دوستانه به مناطق درگیری در میانمار شد و گفت: باید در مقابل آنچه به عنوان پاکسازی قومی می‌شناسیم، حکمرانی قانون احیا شود.
رئیس‌جمهوری فرانسه در بخش دیگری از اظهارات خود به درگیری‌های سوریه پرداخت و خواستار تشکیل یک گروه تماس برای کمک به پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور شد.
ماکرون تصریح کرد: مذاکراتی که با رهبری روسیه، ترکیه و ایران درباره سوریه انجام شده کافی نیست و باید تلاش دیپلماتیک چندجانبه جدیدی در این راستا انجام شود.
او همچنین به توافق هسته‌ای برجام پرداخت و اظهار کرد: لغو این قرارداد اشتباهی بزرگ خواهد بود. ماکرون اضافه کرد: این تفاهم برای دستیابی به صلح ضروری است.
رئیس‌جمهوری فرانسه خاطرنشان کرد، مواضع خود در قبال برجام را به طور واضح به روسای جمهوری آمریکا و ایران در جریان ملاقات با آنها گفته است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها