امیر گلفام: ارتش منسجمترین سازمانی بود که در دوران جنگ از کشور دفاع کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
امیر سرتیپ ابراهیم گلفام در نشست خبری سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آجا ضمن تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه هفته دفاع مقدس گفت: امسال هفته دفاع مقدس ویژگی خاصی پیدا کرده و با دهه اول محرم مقارن شده و این درحالی است که بسیاری از بچههای ارتش در دوران دفاع مقدس تا جایی که امکان داشت مراسم عزاداری محرم را در سنگرها برپا میکردند.
به گزارش نامه نیوز، وی با اشاره به شعارهای دوران دفاع مقدس و تاثیرپذیری این شعارها از مفاهیم عاشورایی اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که نیروهایی که به کشورمان حمله کردند، چندین برابر نیروهای ما بودند.
رئیس جدید سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش ضمن گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس تصریح کرد: در روزهای نخست جنگ مظالم بسیاری علیه ما صورت گرفت و گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس طبیعتا گرامیداشت این مظالم نیست بلکه گرامیداشت رشادتها و ایثار سالهای بعد است.
گلفام با تاکید بر اینکه همه نیروهای مختلف در دفاع مقدس نقش داشتند، خاطرنشان کرد: برای اینکه سرعت تجاوز را کاهش دهیم، سختیهای بسیاری به جان خریدیم و حتی مردم و به ویژه مردم مناطق مرزنشین با جان و دل از کشورمان دفاع کردند و پس از آن نیز ناچار به حاشیهنشینی شدند.
وی با بیان اینکه منسجمترین سازمانی که در دوران جنگ از کشور دفاع کرد، ارتش بود، ابراز داشت: یگانهای مختلف و منسجم ارتش در مناطق مختلفی که مورد تجاوز قرار گرفته بود، حاضر شدند و بسیاری از سربازان و امرای ارتش بلافاصله پس از آنکه حضرت امام پس از پیروزی انقلاب خواستار بازگشت ارتشیان به محل خدمت شد، خود را به پادگانها رساندند و چندی بعد نیز در جنگ تحمیلی از کشور دفاع کردند.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید