هشدارهای نوری مالکی: پیامدهای همهپرسی کردستان برای عراق و منطقه فاجعهبار است /درخواست برای تحریم اقتصادی و سیاسی اقلیم کردستان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
نوری مالکی، معاون رئیسجمهوری عراق در دفترش با مارکو کارنیلوس، سفیر ایتالیا در بغداد دیدار کرد و در این دیدار روابط دوجانبه، راههای توسعه این روابط، تحولات همهپرسی کردستان و پارهای از مسائل مورد توجه دو طرف مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش نامه نیوز، به نقل از سومریهنیوز، مالکی خاطرنشان کرد: پیامدهای همهپرسی کردستان برای عراق و منطقه فاجعهبار خواهد بود. اجرایی شدن هر طرح جدیدی برای گفتوگو مشروط به این است که افرادی که خواهان همهپرسی هستند، از این طرح غیرقانونی که وحدت عراق را هدف قرار داده است، دست بردارند.
نوری مالکی مجدداً خواسته خود را برای تحریم سیاسی، اقتصادی و امنیتی اقلیم کردستان و عدم تعامل با آن مطرح کرد.
در همین حال سفیر ایتالیا بر پایبندی کشورش به احترام به تمامیت ارضی عراق و حاکمیت این کشور بر تمامی اراضی آن و همچنین بر لزوم حل مشکلات میان بغداد و اربیل از طریق گفتوگو تاکید کرد.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید