کد خبر: 431868
تاریخ انتشار :

جورج بوش از فرمان جدید مهاجرتی ترامپ انتقاد کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

جورج دبلیو بوش رئیس جمهوری پیشین آمریکا از تصمیم ترامپ برای اعمال محدودیت مسافرتی به ایالات متحده علیه شهروندان کره شمالی انتقاد کرد.
به گزارش نامه نیوز بوش این تصمیم را که بخشی از فرمان ممنوعیت سفر بازبینی شده دولت ترامپ است، باعث دلسردی مخالفان در کره شمالی از فرار از این کشور دانست و گفت: آمریکا باید چنین اقدام هایی را تشویق کند.
جورج بوش این اظهارات را در یک برنامه پرسش و پاسخ مطرح کرد که گرداننده آن «ویکتور چا» مشاور ارشد وی در موضوع کره شمالی بوده و انتظار می رود ترامپ او را به عنوان سفیر آمریکا در کره جنوبی انتخاب کند.
به گزارش ایرنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا یکشنبه هفته گذشته با بازبینی فرمان مهاجرتی پیشین خود که دوره 90 روزه آن به پایان رسیده بود، محدودیت های تازه ای علیه اتباع کشورهای ایران، چاد، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا، سومالی و یمن اعمال کرد.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها