کد خبر: 431961
تاریخ انتشار :

مادورو می‌داند ترامپ شیفته چیست

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد: در حالی که روابط دیپلماتیک میان واشنگتن و کاراکاس دچار بحران بی‌سابقه‌ای شده است، نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا ادعا کرد که دونالد ترامپ شیفته شخصیت وی است.
به گزارش نامه نیوز، مادورو در سخنرانی خود در شبکه تلویزیون ملی ونزوئلا گفت: هر روز دونالد ترامپ به من چیزی می‌گوید. دونالد ترامپ شیفته نیکولاس مادورو است چون که من یک کارگرم و وی عادت کرده است تا از کارگران و زنان سوءاستفاده کند و دلیل واقعی همین است.
مادورو همچنین اظهار کرد که رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند به مشکلات پورتوریکو که در پی طوفان ماریا تخریب شده است، بیشتر توجه کند.
وی گفت: مردم پورتوریکو تراژدی بزرگی را پشت سر می‌گذارند؛ در حالی که ترامپ برای سفر کردن به آنجا عجله‌ای ندارد. به مدیریت کشورت که اکنون آن را بد اداره می‌کنی و مشکلاتش را حل نمی‌کنی، بیشتر برس.
مادورو ادامه داد: مردم ونزوئلا به دستان یک سرمایه‌دار بزرگ مثل دونالد ترامپ نمی‌افتند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها