کد خبر: 435190
تاریخ انتشار :

آیت‌الله امینی: تشکیل هیات‌های اندیشه ورز در خبرگان یک ضرورت است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، آیت‌الله ابراهیم امینی با بیان اینکه هیات‌های اندیشه‌ورز مطالبه مقام معظم رهبری از مجلس خبرگان رهبری است، گفت: با توجه به توصیه‌های مهمی که رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتند، تشکیل این هیات‌ها یک ضرورت است و باید به صورت جدی آن را دنبال کرد.
وی با بیان اینکه، هیئت‌های اندیشه‌ورز باید مطالبه‌های و توصیه‌های مقام معظم رهبری را برای رفع مشکلات کشور و مردم دنبال کند، اظهار داشت: آن‌طور که بنده شنیده‌ایم هیات‌های اندیشه‌‌ورز در مجلس خبرگان رهبری در حال تشکیل شدن است و امیدواریم که اعضای خبرگان رهبری بتوانند مطالبه‌ای‌های مقام معظم رهبری را به بهترین نحو اجرا کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اعضای خبرگان رهبری برای محقق کردن مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز مصمم هستند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها