کد خبر: 436567
تاریخ انتشار :

محسن هاشمی : تصمیمی برای بررسی هزینه‌های فاقد سند" دوران احمدی نژاد" نداریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محسن هاشمی رفسنجانی با اشاره به انتشار غیر درست صحبت‌هایش در برخی از رسانه‌ها در خصوص هزینه‌های فاقد سند در دوره‌ احمدی‌نژاد (شهردار اسبق تهران) اظهار کرد: متأسفانه در انعکاس صحبت‌های بنده اشتباه شد و البته شیطنت خبری.
با گزارش نامه نیوز وی تصریح کرد: بنده بعد از مصاحبه مطبوعاتی آقای نجفی شهردار تهران که تأکید کرده بود که هزینه فاقد سند در دوران احمدی نژاد 32 میلیارد تومان بوده، اعلام کردنم این رقم درست نیست و عدد آن بیشتر است.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای شهر تهران در دوره جدید بنای برای بررسی هزینه‌های فاقد سند در دوره‌های گذشته دارد یا خیر، بیان کرد: در این زمینه تصمیمی نداریم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در خصوص هزینه های فاقد سند اینگونه نیست که سندی وجود ندارد بلکه اقداماتی از سوی شهرداری در طی یک سال انجام می‌شود که خارج از برنامه بوده و در پایان همان سال مسئولان مربوطه سند آن را درصحن شورا ارائه و با نظر اعضا موارد را بررسی می‌کنند.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها