کد خبر: 440062
تاریخ انتشار :

فرهاد رهبر: اغلب واحدهای دانشگاه آزاد زیانده شده اند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فرهاد رهبر روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها اظهار داشت: در این خصوص به راه حل میان مدت و بلند مدت می اندیشیم. وی تصریح کرد: مبحث واحدهای زیان ده از 2 سال گذشته آغاز شده و امسال نیز به دلیل کاهش آمار دانشجویان تعداد بیشتری از واحدها دچار این معضل شده اند.
به گزارش نامه نیوز، رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد، دانشگاه آزاد طرحی را برای انتقال دختران دانشجوی مقاطع کارشناسی ارایه کرده که بر اساس آن فقط دانشجویان این مقطع می تواند از واحد پذیرفته شده به واحد شهرستان خود منتقل شوند.
وی گفت: این طرح برای سایر مقاطع تحصیلی نیست و در حال بررسی و ارزیابی آن هستیم تا بتوانیم در صورت امکان آن را فراگیر کنیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در مورد ایام اربعین نیز گفت، تمام واحدهای مرزی دانشگاه آزاد اسلامی در این ایام میزبان دانشجویان خواهند بود.
وی افزود: غیبت دانشجو در ایام اربعین موجه تلقی خواهد شد هر چند که آنان بر اساس قوانین می توانند سه شانزدهم کلاس هایشان را غیبت داشته باشند.
رهبر خاطر نشان کرد: وام های دانشجویی نیز بر اساس مسافت شهرهای مختلف کشور متغیر است .
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در مورد تشکل های دانشجویی نیز اظهار داشت: انجمن های علمی و تشکل های مختلف دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از تمام دانشگاه های کشور فعال هستند.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها