کد خبر: 440078
تاریخ انتشار :

بروز برخی اشکالات در ویزای زائران/مردم به کنسولگری‌ها مراجعه کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، محسن نظافتی در سخنانی اظهار کرد: فرآیند صدور روادید به یک آرامش خوبی رسیده و بیش از ۹۵ درصد متقاضیان روادید خود را دریافت کرده اند.
وی به برخی از اشکالاتی که در روادید صادر شده گزارش شده است نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به حجم بالای کار در کنسولگری ها و دفاتر صدور روادید برخی موارد از زیر دست آنها در رفته واین اشکالات طبیعی است.
مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ممکن است برخی قلم خوردگی ها اصلاح شده ولی بعداز اصلاح مهر مجدد نخورده و یا اصلا برچسب روادید آنها مهر نداشته و یا اشکالاتی در زمینه نام و مشخصات افراد وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: براساس هماهنگی های میان مسئولان وزارت امور خارجه با کنسولگری های صادرکننده چه در شهرستان ها و چه در ایلام، سوسنگرد، بستان و آبادان؛ اگر زائری با این مشکل برخورد کرد هر کنسولگری موقتی در مسیر چه در شهر خود و یا در شهرهای دیگر می تواند موارد را اصلاح کنند.
منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها