کد خبر: 444045
تاریخ انتشار :

چرخش ماکرون به سمت مواضع عربستان

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

او با تکیه بر ادعاهای بی‌اساس غرب و آمریکا علیه سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی گفت: تهران باید رویکردی کمتر ستیزه‌جویانه در منطقه اتخاذ و همچنین راهبرد خود را در خصوص برنامه موشکی بالستیک مشخص کند.
به گزار نامه نیوز، وی علاوه بر این مدعی شد که فرانسه در ماجرای استعفای حریری از نخست‌وزیری لبنان، بی‌طرف است و انتظار دارد که وی در روزهای آینده به بیروت بازگردد.
این در حالی است که مقامات کشورمان همواره با رد اتهامات علیه سیاست‌های منطقه‌ای ایران، تاکید می‌کنند که برنامه موشکی ایران تنها برای دفاع از خاک کشور در برابر تهدیدات است و جمهوری اسلامی همچون هر کشور دیگری در دنیا حق دارد از خود دفاع کند. بنابراین تهران برای توسعه ظرفیت‌های نظامی خود که برنامه موشکی یکی از اجزای اصلی آن است از هیچکس اجازه نمی‌گیرد و به توسعه موشک‌های خود ادامه خواهد داد.
منبع: اقتصادنیوز

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها