آمادهباش آمریکا به کشورهای عضو ناتو برای اعزام نیرو به افغانستان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی از کشورهای عضو سازمان ناتو خواست تا برای اعزام نظامیان بیشتر به افغانستان آماده باشند زیرا واشنگتن و دیگر اعضای ناتو هدف مشترکی در افغانستان دارند.
به گزارش نامه نیوز وزیر خارجه آمریکا از دولت افغانستان نیز خواست تا برای تقویت نیروهای امنیتی افغانستان تلاش و شرایط گفتگو و پیشبرد روند سیاسی صلح با طالبان را نیز فراهم کند.
درخواست اعزام نظامیان بیشتر به افغانستان در حالی مطرح می شود که پنتاگون در جدیدترین آمار ارائه شده خود اعلام کرد که ۱۵ هزار و ۲۹۸ نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.
لازم به ذکر است که پس از اعلام استراتژی جدید آمریکا برای افغانستان و کشورهای آسیای جنوبی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور از اعزام بیش از ۴ هزار نظامی آمریکایی به افغانستان خبر داد.
وی تاکید کرد که خروج نیروهای آمریکایی در افغانستان زمینه را برای رشد و تقویت گروه های تروریستی و ریشه دوانیدن آنان در افغانستان فراهم می کند.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید