کد خبر: 449493
تاریخ انتشار :

حزب اعتماد ملی:جدا کردن بیت المقدس از جهان اسلام اعلام جنگ به مسلمانان است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در بخشی از بیانیه حزب اعتماد ملی آمده است: بدون تردید شهر قدس که مسجد الاقصی نخستین قبله مسلمانان جهان در آن قرار گرفته، بخش جدایی‌ناپذیر سرزمین فلسطین و در کنار مکه مکرمه و مسجدالنبی یکی از مهم‌ترین اماکن سه‌گانه مقدس اسلامی است و هر گونه تلاش و اقدامی برای جدا کردن این شهر از جهان اسلام به‌منزله اعلام جنگ به مردم فلسطین و مسلمانان جهان است و مسلمانان جهان هر گز تسلیم این سیاست امپریالیستی و‌ صهیونیستی نخواهند شد.
به گزارش نامه نیوز، در این بیانیه تاکید شده است: امروز دیگر بر هیچ انسان و دولت منصفی پوشیده‌ نیست که علت اصلی بحران در غرب آسیا سیاست‌های تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی با حمایت‌های همه‌جانبه دولت آمریکا از این رژیم اشغالگر و پای‌مال سازی حقوق ملت فلسطین و سنگ‌اندازی بر سر راه تشکیل دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف است.
حزب اعتماد ملی در این بیانیه تصریح کرد: تصمیم نابخردانه دولت آمریکا در به‌رسمیت شناختن شهر قدس به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی نه تنها صلح و ثبات در منطقه را هدف گرفته، بلکه زمینه تحریک احساسات شدید مسلمانان و آغاز انتفاضه‌ای جدید را فراهم آورده و ممکن است که ادامه این روند منجر به‌اقدامات و رفتارهای خشونت‌آمیز و خطرناکِ غیرقابل پیش‌بینی گردد که مسئولیت همه این خطرات و مشکلات احتمالی متوجه دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.
در این بیانیه حزب اعتماد ملی از همه ملت‌ها از جمله ملت آمریکا و مجامع جهانی و دولت‌های مسلمان و عدالت‌خواهان و منادیان صلح در سراسر جهان و بالاخص سازمان همکاری‌ اسلامی خواست تا با اقدامات عملی به رسالت تاریخی خود در دفاع از حقوق تضییع‌شده ملت مظلوم فلسطین عمل کنند و مانع عملی شدن این توطئه شوم شوند.
همچنین این حزب در بیانیه خود با محکوم کردن هرگونه تعدی به حقوق مردم و ملل مختلف جهان از جمله مسلمانان، از همه مجامع جهانی اعم از سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، ملت‌ها، دولت‌ها و احزاب جهان خواست تا در دفاع از حقوق مردم و‌ ملت‌ها‌ در سراسر جهان متحد باشند.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها