کد خبر: 450327
تاریخ انتشار :

عربستان در مورد اقدام ترامپ موضع گرفت/ پادشاه عربستان بر حق ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل‌شان تاکید کرد/ با دخالت در امور کشورهای عرب مبارزه می کنیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از النشره، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان امروز (چهارشنبه) در سخنرانی خود مقابل جلسه مجلس شورا (پارلمان) عربستان نسبت به تصمیم آمریکا در قبال قدس تاسف شدید خود را ابراز و این اقدام را محکوم کرد.
ملک سلمان اظهار داشت: این حق ملت فلسطین است که کشور مستقل خود را به پایتختی قدس شرقی تشکیل دهند. به نقش خود در یاری به ملت فلسطین در بازپس‌گیری حقوق مشروع‌شان ادامه می‌دهیم.
پادشاه عربستان همچنین گفت: ما برای رویارویی با دخالت‌ها در امور داخلی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تلاش می‌کنیم.
سلمان بن عبدالعزیز افزود: ما بر مبارزه قاطعانه و عادلانه با فساد مصمم هستیم.
وی بر تلاش‌ها برای مبارزه با فساد و مشارکت شهروندان در توسعه، تاکید کرد.
سلمان بن عبدالعزیز گفت: ما برای توانمندسازی بخش خصوصی و تشویق این بخش برای افزایش مشارکتش در توسعه، تلاش خواهیم کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها