دادگاه عالی انگلیس: نیروهای ما کنوانسیون ژنو را نقض کرده اند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
دادگاه انگلیس ۱۰ روز پس از اعلام دیوان بین المللی کیفری در لاهه هلند مبنی بر وجود دلایل معقول برای محکومیت نیروهای انگلیس به علت ارتکاب جنایتهای جنگی در عراق حکمی صادر کرد.
به گزارش نامه نیوز دادگاه انگلیس در حکم خود که روز گذشته صادر شد، اعلام کرده است: نیروهای این کشور با غیرنظامیان به صورت وحشیانه و غیرانسانی رفتار کرده اند.
این دادگاه همچنین وزارت دفاع انگلیس را به علت بازداشت غیرنظامیان بعد از حمله به عراق محکوم کرده و این اقدام را ناقض کنوانسیون ژنو و حقوق بشر دوستانه ناظر بر مخاصمات مسلحانه اعلام کرد.
کنوانسیون ژنو که در سال ۱۹۴۹ منعقد شده است، برای حمایت از حقوق بشر در زمان جنگ از جمله توجه به مجروحان و بیماران و اسیران جنگی و حمایت از غیرنظامیان در میدان نبرد یا مناطق اشغالی تاکید میکند
منبع: باشگاه خبرنگاران
دیدگاه تان را بنویسید