کد خبر: 452058
تاریخ انتشار :

اردوغان: پاسخ دشمنی برخی دولتمردان عربی را در زمان مناسب می دهیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اردوغان روز چهارشنبه در جمع کدخدایان مناطق مختلف ترکیه در پاسخ به اظهارات وزیر امور خارجه امارات متحده عربی علیه فخرالدین پاشا پادشاه عثمانی افزود: افرادی از روی ناآگاهی به فخرالدین پاشا شخصیت ممتاز تاریخ ترکیه که شجاعانه از شهر مدینه دفاع کرد، توهین می‌کنند.
به گزارش نامه نیوز عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات متحده عربی طی مطلبی در توئیتر گفته بود که فخرالدین پاشا پادشاه عثمانی در دوره حکومت بر سرزمین های اسلامی و عربی غنایم شهر مدینه را به استانبول منتقل کرده است.
اردوغان در واکنش به این اظهارات بیان کرد: امپراتور عثمانی غنایمی از مدینه به استانبول نیاورده بلکه مدینه را در جنگ اول جهانی از دست اشغالگران رهانیده است.
وی همچنین اظهار کرد: خیلی خوب می‌دانیم که آنها امروز با چه کسانی همکاری دارند و در زمان مناسب درباره آنها نیز سخن خواهیم گفت.
وی خطاب به وزیر امور خارجه امارات متحده عربی با بیان این که 'شما ابتدا حد و حدود خود را بدانید' گفت: متاسفانه برخی که در نزدیکی مدینه هستند، بدون هیچ شرمی، به ما تهمت می‌زنند.
وی ادامه داد: این اظهارات نشان می دهد که شما ملت ترکیه و همچنین اردوغان را نمی‌شناسید و هیچ شناختی از اجداد او نیز ندارید.
رییس جمهوری ترکیه در ادامه 'همه چیز برای آمریکا' را خلاصه استراتژی امنیت ملی جدید آمریکا عنوان کرد و افزود: البته هر کشوری از جمله ترکیه حق دارد استراتژی امنیت ملی خود را تعیین کند.
وی یک ملت، یک پرچم، یک وطن و یک دولت را استراتژی امنیت ملی ترکیه عنوان کرد.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما