کد خبر: 453028
تاریخ انتشار :

نماینده تهران : نبود هاشمی را کاملا حس می‌کنیم/ اگر هاشمی بود این اختلافات را حل می کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

یک عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آقای هاشمی رفسنجانی در حال حاضر در قید حیات بودند بنای خیلی از مسایل که الان موجب بعضی از اختلافات شده را به درستی هدایت می کرد.
به گزارش نامه نیوز فاطمه سعیدی با تاکید بر این که خلاء هاشمی رفسنجانی در این یک سال به خوبی در کشور حس شده است،‌ گفت: آقای هاشمی کسی بود که بنای اعتدال و دوستی را در کشور گذاشت و اکنون جایشان خیلی خالی است.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین با بیان این که مردم ایران به خوبی خلاء آقای هاشمی رفسنجانی را حس می‌کنند، اظهار کرد: امیدوارم نبود ایشان دلیلی بر این نباشد که یاد وی و بنایی که برای دوستی و اعتدال گذاشته بودند،‌ از بین برود.
این نماینده اصلاح طلب مجلس خاطرنشان کرد: هر چه از نبود ایشان می گذرد باید تفکرات سیاسی و احزاب برای نگهداشت جمهوری اسلامی به یکدیگر نزدیک شود. در زمان انتخابات سال جاری هم شاهد بودیم که مردم حتی با نام و یاد ایشان سر صندوق‌های رأی آمدند، انتخابات خوبی هم در کشور برگزار شد و این نشان می دهد مردم به کشور و نظام اهمیت می دهند.
وی در پایان تاکید کرد: نبود ایشان را کاملا حس می‌کنیم و اگر آقای هاشمی بودند بنای خیلی از مسایل را که الان موجب بعضی از اختلافات شده به درستی هدایت می کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها