کد خبر: 454519
تاریخ انتشار :

فاضل میبدی: هیچ‌وقت مشکلات مردم در کف خیابان‌ها حل نمی‌شود/ اصولگرایان به دنبال تسویه حساب سیاسی نیستند/ برخی با اغراض سیاسی تجمعات را به خشونت کشیدند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حجت‌الاسلام محمدتقی فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمی قم با اشاره به اعتراضات اقتصادی مردم و سوءاستفاده برخی جریانات از گله‌مندی آنها اظهار داشت: مسائل اخیر اتفاقات خوشایندی نیست و نمی‌توان منشأ آن را صرفاً مشکلات اقتصادی و معیشتی دانست چراکه تحریک برخی رسانه‌ها، بزرگ‌نمایی مشکلات از سوی صداوسیما و برخی دست‌های خارجی در این اتفاقات دیده می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، فاضل میبدی بابیان اینکه اگر دولت نتوانسته مسائل اقتصادی را حل کند راهش این نیست که مردم به خیابان بیایند و شعار بدهند هرچند که اعتراضات مدنی حق آن‌ها است، افزود: این‌طور نمی‌شود که به خاطر گران شدن تخم‌مرغ مردم به خیابان بیایند، زمان احمدی‌نژاد که وضع اقتصادی بدتر بود چرا مردم به خیابان نمی‌ریختند؟
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید براینکه هیچ‌وقت مشکلات مردم در کف خیابان‌ها حل نمی‌شود، یادآور شد: وقتی عده‌ای به خیابان می‌ریزند نمی‌توان مردم را از یکدیگر جدا کرد چراکه ممکن است از گروه‌های تکفیری و خارجی به داخل این تجمعات بیایند.
وی افزود: گروهی از مردم به خاطر مطالبات مدنی به خیابان آمده و تجمعات خیابانی برگزار کرده‌اند اما ممکن است در این بستر برخی با اغراض سیاسی تجمعات را به خشونت تبدیل کنند.
فاضل میبدی خاطرنشان کرد: وقتی نارضایتی زیرپوست جامعه شکل می‌گیرد برخی مسئولان ما متوجه نمی‌شوند یا دیر متوجه این موضوع می‌شوند که در این صورت ‌تر و خشک با یکدیگر می‌سوزد و به نظر بنده مسئولان هر سه قوه باید مشکلات را درک کنند و بفهمند.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم درباره حمایت گروه‌های مختلف از جمله اصولگرایان از دولت مشروع و قانونی دوازدهم گفت: در این موقعیت فعلی در شرایط داخل و خارج تنها چیزی که ما را نجات می‌دهد، اتحاد ملی، وحدت و عدم دو قطبی‌سازی است؛ چراکه آقای روحانی بارأی مردم انتخاب‌شده و هر نوع تضعیف این دولت خلاف شرع و خلاف عقل است.
وی درخصوص حمایت رقبای انتخاباتی روحانی از دولت دوازدهم و عدم تسویه‌حساب سیاسی در شرایط فعلی تأکید کرد: اصولگرایان بسیار کار خوبی کردند و این وظیفه همه جناح‌های سیاسی است. ما باید هر گامی را که برمی‌داریم در جهت تقویت منافع ملی کشورمان باشد و در غیر این صورت صلاح نیست؛ مشکلات تنها در قوه مجریه نیست و مسئولان باید پیام این اعتراضات مردم را بگیرند و مشکلات را حل کنند.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها