کد خبر: 454859
تاریخ انتشار :

دغدغه فراکسیون امید بایت ناآرامی های اخیر/ ارائه گزارش مسئولان امنیتی به نمایندگان

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

بهرام پارسایی با اشاره به برگزاری نشست صبح امروز شورای مرکزی فراکسیون امید اعلام کرد: در این نشست که باحضور مسئولان امنیتی برگزار شد، این مسئولان توضیحاتی درمورد اعتراض‌های اخیر ارائه کردند.
به گزارش نامه نیوز، وی افزود: در ادامه جلسه، اعضای فراکسیون نیز نقطه‌نظرات و دغدغه‌های خود را درباره مسائل و ناآرامی‌های اخیر بیان کردند.
نماینده اصلاح‌طلب مردم شیراز در مجلس همچنین با اشاره به تهیه بیانیه فراکسیون امید، از تصویب این بیانیه در نشست شورای مرکزی صبح امروز به‌منظور انتشار در رسانه‌ها خبر داد و گفت: اعتراض‌های اخیر در چندین شهر و استان آغاز شده و شروع آن با شعارهایی علیه دولت در مشهد و بعد تهران بوده است.
سخنگوی فراکسیون امید مجلس دهم یادآور شد: در حال حاضر دغدغه همه ما این است که اعتراض‌هایی که در قانون اساسی جایی برای بیانش پیش‌بینی شده، به سمت ناامنی، اغتشاش و فرصت‌طلبی پیش نرود و برخی افراد نتوانند از این ماجرا سوءاستفاده کنند و جامعه را به سمت خشونت ببرند.
این نماینده مجلس بر ضرورت حفظ هوشیاری مردم تاکید کرد و با اشاره به مطالبات برحق مردم اعلام کرد: باوجود مطالبات و خواسته‌های به‌حق مردم، کسانی که اصلاً دغدغه این کشور را ندارند، بر این ماجرا موج‌سواری می‌کنند، همچنان که شاهد بودیم افرادی که مقابل مردم ما بودند و آنها را به رسمیت نمی‌شناختند، از این ماجرا سوءاستفاده می‌کنند.
پارسایی در پایان تاکید کرد: این اعتراض‌ها و ناآرامی‌ها از روز گذشته به‌شدت فروکش کرده اما در عین حال مسئولان امنیتی کشور، برنامه‌ها و آموزش‌هایی دارند که با مدارا برخورد کنند اما اگر افرادی دنبال بی‌نظمی و آشوب باشند، با آنها برخورد خواهد شد.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها